Raardaburren 1 8711 JC Workum

Vraagprijs € 289.000,00

Kenmerken

Type
Twee-onder-één-kap
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Kamers
5
Slaapkamers
2
Woonopp.
95 m2
Grondopp.
532 m2
Inhoud
531 m3
Soort grond
Eigen grond
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
In overleg

Deel deze woning

Contact de verkoper

Ja, ik wil graag meer informatie

Omschrijving

De eerste mogelijkheid tot bezichtigen is tijdens het geplande Open Huis. U hoeft hiervoor geen afspraak te plannen, onze makelaar is dan in de woning aanwezig.

Deze woning wordt verkocht middels inschrijving, zo krijgt iedereen een eerlijke kans.
Het inschrijfformulier en de woninginformatie kunt u vooraf per e-mail via ons kantoor opvragen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk vrijdag 27 september a.s. om 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

 

 

Deze twee-onder-één-kapwoning met garage én eigen aanlegsteiger is gelegen op een perceel van maar liefst 532 m². Bovendien is de woning gelegen aan open vaarwater, waardoor u binnen enkele minuten op het Ijsselmeer bent en van het prachtige Friesland kunt genieten.

Workum is een gezellige, historische stad in Zuidwest Friesland en telt ongeveer 4400 inwoners. Door de ligging aan het water is het zowel in de zomer als in de winter heerlijk toeven in deze stad.

De entree is aan de voorzijde met tevens toegang tot de berging en de garage. Vanuit de hal heeft u toegang tot diverse ruimten, waaronder het toilet, de badkamer, de werkkamer en de woonkamer. De kamer aan de voorzijde van de woning kan ingericht worden als een werkkamer, maar kan ook als slaapkamer dienen, mede gezien de aanwezigheid van een badkamer op de begane grond.

De open, lichte woonkamer, met open trap naar de eerste verdieping, biedt een prachtig uitzicht over de tuin en het water. In de koude wintermanden kunt u heerlijk genieten van een knapperend haardvuur in de open haard. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u de keuken. Door middel van een schuifdeur betreedt u vanuit de keuken een ruimte die prima ingericht zou kunnen worden als bijkeuken. Vanuit deze ruimte kunt u zowel in de garage als de tuin komen.

Op de eerste verdieping heeft u vanaf de overloop toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers van respectievelijk 10,8 m² en 12 m² zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en toilet. Tevens is op deze verdieping de CV-ketel (geiser) opgesteld.

De garage is voorzien van elektra en koud stromend water en biedt ruimte aan één auto. De berging biedt voldoende ruimte als opslag mede door de aanwezigheid van een bergzolder, er is zowel elektra als warm en koud stormend water aanwezig.

Rondom de woning is de tuin gelegen, deze is verzorgd aangelegd en voorzien van beplanting, gazon en terras. Aan de achterzijde van de woning vindt u een eigen aanlegsteiger. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over het water.

Kortom een woning met veel potentie!

Bijzonderheden:
- Zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan;
- Geweldige ligging aan open vaarwater;
- Voorzien van hete lucht verwarming;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Lees verder

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen in de buurt