Krimweg 38 40 1795 LP De Cocksdorp

Vraagprijs € 925.000,00

Kenmerken

Type
Vrijstaand
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Kamers
10
Slaapkamers
9
Woonopp.
268 m2
Grondopp.
2000 m2
Inhoud
1003 m3
Soort grond
Eigen grond
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
In overleg

Deel deze woning

Contact de verkoperJa, ik wil graag meer informatie

Omschrijving

Gelegen in de noordkop van Waddeneiland Texel bieden wij aan huis "Torenzicht". Een kleinschalig recreatie-appartementengebouw waarin 4 appartementen. Gelegen op een mooi stuk grond van 2.000 m² aan de Krimweg nabij strand en zee en dorp De Cocksdorp. Het vigerende bestemmingsplan biedt uitbreidingsmogelijkheden.

 

Kijk voor de indeling van de appartementen op de interactieve platgronden op Funda Recreatie en op onze site.

Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen en op de eerste verdieping bevindt zich 1 appartement. De appartementen op de begane grond zijn eenvoudig van opzet en beschikken allemaal over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer (met douche, toilet en wastafel). Ook hebben alle appartementen op de begane grond een serre.

Het appartement op de eerste verdieping is te bereiken middels een eigen hal/trapopgang op de begane grond. Dit appartement is ruim en luxer van opzet. Er is een grote woonkamer met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer. Separaat hiervan is nog een tweede badkamer ten behoeve van de andere slaapkamers (beide badkamers beschikken over een douche, toilet en wastafel).

Aan de zijkant van het gebouw bevinden zich nog diverse (gezamenlijke) voorzieningen zoals een wasruimte, diverse bergruimte en een separaat toilet.

Aan de voor- en zijkant van het gebouw ligt een mooi omsloten tuin met parkeergelegenheid en een speelterrein met speeltoestel en volleybalnet.

De drie begane grondappartementen worden thans recreatief verhuurd. Zie hiervoor ook geschiedt dan ook onder de lusten en de lasten van de reeds geboekte verhuur. Het appartement op de eerste verdieping wordt niet verhuurd en kan vrij van huur opgeleverd worden.

Alle appartementen beschikken over een gebruiksinventaris die bij verkoop grotendeels achter zal blijven en in de vraagprijs is inbegrepen.

Het vigerende bestemmingsplan biedt nog uitbreidingsmogelijkheden. Laat u hierover informeren.

Lees verder

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen in de buurt