Keidelplein 2 1795 AH De Cocksdorp

Vraagprijs € 398.500,00

Kenmerken

Type
Vrijstaand
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonopp.
114 m2
Grondopp.
469 m2
Inhoud
506 m3
Soort grond
Eigen grond
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
In overleg

Deel deze woning

Contact de verkoper

Ja, ik wil graag meer informatie

Omschrijving

Vrijstaande woning in dorp De Cocksdorp op Waddeneiland Texel voor zowel permanente bewoning als recreatieve bewoning op een perceel grond van 467 m2. Deze semibungalow heeft een aanbouw met garage/berging en oprit. Rondom de woning een eenvoudig aangelegde tuin.

Momenteel wordt de woning recreatief verhuurd. Hiervoor is een verhuurbemiddelingsbureau ingeschakeld. De koper neemt de reeds gemaakte huurafspraken over. Als men eigenaar is geworden kan men zelf kiezen hier mee door te gaan ofwel de woning uitsluitend zelf te gaan gebruiken. Hetzij kortstondig recreatief danwel als permanente woning.

 

De indeling van de woning vindt u op de interactieve plattegronden welke zijn opgenomen op onze site en op Funda.
De entree van deze woning is aan de straatzijde. Hier bevindt zich de hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin. Op de begane grond zijn twee slaapkamers. De slaapkamer aan de straatzijde beschikt over een eigen sanitaire ruimte (douche en wastafel). De andere slaapkamer heeft een wastafel. Het toilet op de begane grond is vanuit de hal te bereiken.

Achter de woning bevindt zich een bergruimte alwaar ruimte voor witgoed apparaten en de CV-ketel. Deze ruimte heeft een buitendeur en geeft toegang tot de garage/berging. De garage beschikt aan de voorzijde over een kanteldeur.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Beide te bereiken via de overloop en beide beschikkend over een wastafel. De badkamer (met douche, toilet en wastafel) bevindt zich ook op de eerste verdieping. Verder op de eerste verdieping een berg-/werkkast.

Aan de voorzijde is de woning voorzien van een bestraatte oprit voor de garage. De voor-, zij- en achtertuin zijn voornamelijk voorzien van een gazon. In de achtertuin bevinden zich twee terrassen.

De gemeente Texel heeft toestemming gegeven om de woning als zogenaamde tweede woning te gebruiken. Dus permanente en/of recreatieve bewoning.

De woning is gelegen in een woonwijk aan de rand van dorp De Cocksdorp, het meest noordelijke gelegen dorp op Waddeneiland Texel. In het dorp zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals winkels, kerken en horeca. Er is een moderne supermarkt, een dorpshuis en een basisschool. Op korte afstand vind men het Krimbos en het strand. De nodige voorzieningen dus voor inwoner en recreant.

In beginsel zal de aanwezig gebruiksinventaris in de woning achterblijven. Oplevering geschiedt in overleg onder de lusten en de lasten van de geboekte recreatieve verhuur.

Lees verder

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen in de buurt