Californiëweg 13 c 1796 PA De Koog

Vraagprijs € 315.000,00

Kenmerken

Type
Vrijstaand
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
54 m2
Grondopp.
394 m2
Inhoud
196 m3
Soort grond
Eigen grond
Voortuin
Ja
Achtertuin
Ja
Aanvaarding
In overleg

Deel deze woning

Contact de verkoper

De Texelse Makelaars

Bernhardlaan 182
1791 XJ Den Burg
0222 313 555
Ja, ik wil graag meer informatie

Omschrijving

Mooi centraal aan de westkant van Waddeneiland Texel vindt u aan de Californiëweg kleinschalig bungalowpark So What Oost. Op dit park met 19 bungalows is Californiëweg 13C gelegen. Een vrijstaande vier-persoons recreatiebungalow op een perceel eigen grond van 394 m². Nabij de bungalow bevinden zich bossen, duinen, stranden en de Noordzee. Dorpen Den Burg en De Koog liggen op korte afstand van de bungalow.

 

Kijk voor de indeling van de bungalow op de interactieve platte grond op onze website.

De entree van de bungalow is aan de zijkant alwaar zich ook de open keuken bevindt. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Centraal in de bungalow is de badkamer gesitueerd. Deze beschikt over een douche, een toilet en een wastafelmeubel. De woonkamer heeft een schuifpui naar het op het zuiden gelegen terras. In de woonkamer is er een mogelijkheid om een houtkachel te realiseren.

De beide slaapkamers zijn vanuit de woonkamer te bereiken en beschikken allebei over een wastafel. De inpandige berging met wasmachine en CV-ketel is buitenom bereikbaar. Conform het vigerende bestemmingsplan is het overigens mogelijk om een extra tuinberging te plaatsen van 6 m². Tevens zijn er mogelijkheden om de bungalow te vergroten. Laat u hierover informeren en zie hiervoor ook de bestemmingsplanbepalingen in de digitale verkoopbrochure welke downloadbaar is op onze website.

Rondom de bungalow bevindt zich een beschutte tuin. De terraszijde bevindt zich op het zuiden. Door de dichte en groenblijvende erfafscheiding biedt dit perceel veel privacy. Tevens ligt de bungalow op het park aan een doodlopend weggetje. De parkeerplaats, behorend bij de bungalow bevindt zich direct links als men vanaf de Californiëweg het park oprijdt. Hier bevinden zich ook een deel van de bij de andere bungalows op het park behorende parkeerplaatsen.

De bungalow wordt thans beschikbaar gesteld voor de recreatieve verhuur. Op dit moment is er veel vraag naar dergelijke bungalows voor de verhuur. Voor de belegging is dit dan ook een interessant object. De verhuurgeschiedenis en de voor 2018 reeds geboekte verhuurde periodes zijn via ons kantoor opvraagbaar. Overigens heeft u als eigenaar van een bungalow op So What Oost ook de mogelijkheid om uitsluitend zelf de bungalow te gebruiken.

Oplevering van deze bungalow geschiedt en overleg onder de lusten en de lasten van de recreatieve verhuur. De in de bungalow aanwezige gebruiksinventaris zal bij verkoop achterblijven.

Lees verder

Locatie

5 minuten loopafstand
5 minuten fietsafstand

Voorzieningen in de buurt