De Roterij 13 4328 BB Burgh-Haamstede

Het gouden strand is uw achtertuin

 

Meer informatie

De leisure makelaardij van Zeeland

Klik voor meer info

Genieten in Zeeuwse luxe

Bekijk de Zeeuwse luxe

Wij zijn de Leisure makelaar van Schouwen-Duiveland. Bent u op zoek naar een recreatiewoning of vrijstaand huis? Neem vandaag nog contact met ons op! Bent u op zoek naar een partij die onderscheidend is in de huidige markt? Dan bent u bij Venda aan het juiste adres!

.
.
Port Nautic 5.21 - Port Zelande Ouddorp

Port Zelande Ouddorp

Port Nautic 5.21

€ 379.500,- k.k.

Waarom kiezen voor Venda Leisure Makelaardij

Onderscheidend

Venda heeft zich gespecialiseerd in de recreatieve markt. Is gedreven en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit! Wij zetten ons volledig in en gaan ook bezichtigingen in het weekend niet uit de weg.

Resultaat gericht

Door de korte lijnen met verkopers en kopers, snelle actie en een strakke werkwijze. Kennis van de markt. Uitvoerig onderzoek naar de doelgroep voor uw woning en de aanpak van de verkoop die volgt maakt dat de woningen met een beter resultaat worden verkocht.

Uitstekende service

Service gericht naar zowel de koper als de verkoper. Wij houden ook de verkoper op de hoogte van alle acties die er plaatsvinden over zijn of haar woning.

Venda Leisure Makelaardij

VENDA Leisure makelaardij is de makelaardij voor verkoop van (luxe) vrijstaande woningen, vakantiewoningen & ook woningen op vakantieparken. Het bedrijf heeft door zijn lange ervaring, de juiste expertise opgedaan, die zo belangrijk is voor een goede verkoop van uw woning. Vanuit ons professionele pand aan de Roterij, werken wij met veel enthousiasme om zowel met projectontwikkelaars, eigenaren en huurders een duurzame en succesvolle relatie op te bouwen.

Venda makelaardij © 2017 alle rechten voorbehouden / Ontwikkeld door ISZO Visueel